Káva - Papua New Guinea Sigri | coffeein.sk
Coffeein Menu
Doručenie zadarmo pri objednávke nad 39,00 €
← späť

PAPUA NEW GUINEA SIGRI (1000 g, zrnková káva)

Káva s jemnou aciditou sušeného ovocia, klinčekov a červeného hrozna. Dochuť je čokoládová.

Táto unikátna káva pochádza z najodľahlejších kútov sveta. Vďaka pestovaniu v oblasti Waghi Valley v nadmorskej výške 1 600 metrov a v špecifických podmienkach tamojších pralesov prináša táto káva nezabudnuteľný chuťový zážitok.

Káva je spracovaná mokrou metódou a fermentovaná po dobu 24 hodín, čo zdôrazňuje jej jedinečný charakter plný jemnej acidity, arómy sušeného ovocia, klinčekov a červeného hrozna. S dochuťou, ktorá pripomína lahodnú čokoládu je táto káva neodolateľnou voľbou pre milovníkov netradičných chutí.

Významným aspektom je jej zdroj – až 75 % produkcie pochádza od malých farmárov, ktorí svoje plodiny zbierajú ručne v náročných podmienkach hlboko v pralesoch. Každé zrno je tak dôkazom ťažkej práce a oddanosti miestnych farmárov, ktorí sa podieľajú na výrobe tejto exkluzívnej kávy.

Praženie Full City zvýrazňuje bohatosť a hĺbku chutí, čím vytvára mohutné telo s korenistými tónmi, ktoré potešia každého kávového gurmána. S každým dúškom tejto výnimočnej kávy nie len podporujete miestnych farmárov z regiónu, ale zažijete aj nezabudnuteľnú cestu plnú exotických chutí a aróm a chutí.

100 % Arabika
Odtieň praženia: Full City
Veľkosť balenia: 1000 g (zrnková káva)

Cena (s DPH)

36,90
Balenie:
Množstvo:
Doprava zadarmo

Doručenie zdarma
Pri objednávke nad 39,00 €

zľava 5% na celý nákup
pre registrovaných

3€ zľavový kupón
na Váš prvý nákup

Dostupnosť: Skladom
Praženie: 22.11.2024
Min. trvanlivosť: 22.11.2025
Upražené a vypité: 767x

Charakteristika kávy

Telo
Horkosť
Acidita
Sladkosť

Chuť kávy

Telo kávy je mohutné. Na začiatku očarí krásnou arómou, ktorá sa otvorí počas mletia. V chuti kávy môžeme nájsť arašidovú sladkosť, sušené ovocie, červené hrozno, klinčeky, víno a korenistú, ostrú dochuť.

Pôvod kávy

Kávovníky sa pestujú v oblasti Waghi Valley, v nadmorskej výške 1600 m n. m. Káva je spracovaná mokrou metódou. Pestuje sa hlboko v pralese, kde vďaka vysokej vlhkosti dozrieva pomaly. Vysoké stromy v pralese neprepúšťajú slnečné svetlo, čo ešte podporuje čas zretia. Je to káva s nádhernými, rovnomernými zrnami.

Ďalšie informácie

REGIÓN: Waghi Valley

FARMA: drobní farmári z regiónu

SPRACOVATEĽSKÁ STANICA: Sigri

ODRODA: Typica

SPRACOVANIE: mokré (24 hod. fermentované)

NADMORSKÁ VÝŠKA: 1600 m n. m.

 

Viac informácií o káve z Papuy Novej Guiney (Indonézie) sa dočítate v našom článku.

Hodnotenia

Zatiaľ nehodnotené Pridať hodnotenie
Copyright © 2011 - 2024 Všetky práva vyhradené | Obchodné podmienky | Ochrana osobných údajov | Cookies | Hlavné námestie 2, 93601 Šahy | info@coffeein.sk | 0905 885 644
E-shop vytvorili: kódovanie a programovanie - adwebs.sk, UX a dizajn - Roman Kováčik & DOUBLE ATELIER.

AKCIA ČIERNY NOVEMBER